Putkiasennukset, -saneeraukset ja muut LVI-alan työt Keravalla ja Keski-Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Suokas LVI Oy tekee LVI-alan työt laidasta laitaan Keravalla ja muualla Keski-Uudenmaan seudulla. Olemme olleet alalla jo yli 20 vuotta ja palvelleet menestyksekkäästi niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin. Meiltä hoituvat niin suuremmat urakat kuin kotitalouksien arkiset LVI-työtkin. Alla voit lukea lyhyet esittelyt yleisimmistä palveluistamme.

Ota yhteyttä!

Putkiasennukset ja -saneeraukset

Putkistojen asianmukainen kunnossapito varmistaa, että rakennus pysyy käyttökelpoisena ja säilyttää arvonsa mahdollisimman pitkään. Meillä on runsaasti kokemusta omakotitalojen ja taloyhtiöiden putkisaneerauksista. Älä jahkaile liian pitkään, vaan ota meihin yhteyttä, kun remontti tulee ajankohtaiseksi!

Vesi-, viemäri- ja lämpöjohdot

Putkistojen lisäksi myös moitteettomasti toimivat vesi-, viemäri- ja lämpöjohdot ovat oleellisen tärkeitä kiinteistöjen viihtyisyyden ylläpitämiseksi. Me varmistamme, että tarvitut työt tulevat tehtyä tehokkaasti, ja että jälki myös kestää käyttöä! Hätätilanteita varten puhelinlinjamme päivystää vuorokauden ympäri – ota yhteyttä, jos viemäri tai lämmitys pettävät vaikka keskellä yötä.

Siirry yhteydenottoon

Ilmastoinnit ja muut LVI-työt

Sopivanlainen ilmastointi tekee kiinteistöstä mukavamman ja jopa ympäristöystävällisemmän kaikkina vuodenaikoina. Ilmastointilaitteiden asentaminen ja kunnossapito ovatkin ajankohtaisia yhä useammille kiinteistönomistajille. Kun haluat ottaa käyttöön tehokkaan ja ympäristöystävällisen ilmastointijärjestelmän, tai kun kiinteistösi ilmastointi tarvitsee huoltoa, me tarjoamme asiantuntevat neuvot ja palvelut.

Meillä on laajasti kokemusta eri LVI-alan töistä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi!